Leren en ontwikkelen

Leren en ontwikkelen zijn centrale thema’s in mijn werk en loopbaan. Mijn passie voor leren ontstond pas op mijn 20e, toen ik mijn opleiding voor sociaal assistent (Sociale Hogeschool Heverlee) volgde en ‘eindelijk’ dingen deed, die ik graag deed. Nadien wou ik zo snel mogelijk aan het werk en startte in het Jongeren Advies Centrum in Brussel. Het werken met jongeren en hun gezin zette me aan om bij te scholen als systeemtherapeut. Het was tijdens deze opleiding Familie- en systeemtherapie (IPRR) dat ik mij bewust werd van mijn passie voor leren. Toen realiseerde ik mij de match tussen wat ik graag doe, wat ik goed kan, mijn werk, mijn opleiding en de manier waarop ik in het leven sta. En dan was de trein vertrokken: altijd op zoek naar uitdagingen in mijn werk (CAW De Hallen – Mozaïek), opleiding Licentiaat in de klinische psychologie (VUB), werken als leidinggevende, stafmedewerker en psycholoog in de psychiatrie (PC Sint-Hiëronymus), mijn systeemdenken en waarderende benadering loslaten op organisaties als trainer en consultant (VOCA Training & Consult) en verder groeien als trainer en procescoach. Deze passie voor leren kreeg verder handen en voeten in de Leergang Ontwikkelen van Effectieve Leerinterventies in organisaties (Foundation for Corporate Education). Ondertussen startte ik als zelfstandig procescoach om mijn dromen en passies verder kracht bij te zetten en bundel mijn activiteiten in Procescoaching.be.

 

Geef een reactie