Feedback van klanten

Ik leer enorm veel uit de feedback die ik krijg van mensen. Die feedback maakt me bewust van mijn sterktes, zodat ik ze nog meer kan ontplooien en inzetten in mijn werk. Tegelijkertijd is het een mooie manier om een beetje van mezelf te tonen aan diegenen die mij nog niet kennen.

"Inge heeft zo haar eigen stijl en aanpak die echt wel tot ideeën en ‘goesting’ leidt om aan de slag te gaan. "

Vanja Van Den Briel - Kwaliteitscoördinator Soprim@
"Ik leerde je kennen als iemand die A.I. ademt en leeft. Of anders gezegd: je overstijgt het methodisch inzetten maar straalt het uit als iets geïntegreerds in en van jou."

Ann Van Pelt - Beleidsmedewerker CAW Antwerpen
"Een no nonsens procesbegeleidster met leuke en niet-bedreigende groepsopdrachten, met betrouwbare antwoorden op moeilijke vragen. Iemand die mensen doet nadenken, niet enkel tijdens de activiteit maar ook nog lang daarna én die mensen zichzelf doet veranderen. Da's wat een goede coach moet kunnen en dat vonden we op onze teamdag bij Inge. Dankjewel voor de boeiende voormiddag!"

LOGO Oost-Brabant
"Wat ik heel sterk aan je vond tijdens mijn persoonlijke sessies, was je brede kennis die je kon meegeven en de spontaniteit waarmee je dit deed. Je direct kunnen inspelen op vragen of problemen uit mijn dagelijkse praktijk, die jij dan eigenlijk niet kende, vond ik een grote troef. En de manier waarop je dit deed: met een open, respectvolle houding, niet vanuit een ' ik weet alles ' houding ; dat was voor mij een manier die mij op mijn gemak stelde, wat toch zeer belangrijk is in een individuele coaching."

Ria Dhondt - Team verantwoordelijke cluster 2 - Focus vzw
"De techniek met de behangrol. Samen in een groep, het behangpapier uitrollen en brainstormen maar. Deze techniek pas ik soms ook toe, dankzij Inge."

Ingrid Tiggelovend - Verbal Vision
"Ik had het geluk de vorming inspirerend leidinggeven bij jou te mogen volgen. Voor mij een zeer leerrijk traject dat mede bepaald heeft hoe ik er vandaag als leidinggevende sta.
Je bent ontzettend gedreven, een kei in wat je doet. Aan iedere praktijkvraag weet je onmiddellijk wat kapstokken te hangen en kon je me verder op weg helpen. Je enthousiasme is aanstekelijk, je bent steeds in flow. Je weet de krachten uit mensen naar boven te halen. Je positiviteit en creativiteit werken enorm stimulerend. Je bent heel sterk op communicatief vlak, een prima coach.
Daarnaast heb ik je ook leren kennen als een warm persoon, heel erg betrokken op de mensen om je heen."

Christa Wille - Coördinator De Fonkel - CKG Don Bosco
"Ik heb jou leren kennen als iemand met een positieve ingesteldheid, die zich niet van de wijs laat brengen door kritische stemmen of strubbelingen in het proces.
Je weet waar je naartoe wil, maar blijft soepel in het aanpassen van tijdsschema's of methodieken."

Mia Gys - Beleidsmedewerker CAW Antwerpen
"Je straalt zelfzekerheid en zelfvertrouwen uit en zet dat ook over op anderen. Je tracht voortdurend mensen in hun kwaliteit te bevestigen en te versterken. Je gelooft in wat je zegt waardoor je erg geloofwaardig overkomt. Je begeestering en enthousiasme werken aanstekelijk.
Je brengt heel wat voorbeelden uit de praktijk aan wat herkenbaarheid vergroot en vertaling naar de eigen praktijk gemakkelijker maakt.
Je komt me sterk over in het maken van keuzes, prioriteiten. Je weet goed wat je wilt en bent hierin transparant naar anderen. Je bent direct en open in communicatie zonder hierin dominant of bedreigend te zijn.
No nonsence en duidelijk , je weet wat je aan je hebt.Respectvol en authentiek (klinkt wat melig en evident maar dat is het volgens mij hoegenaamd niet)- oprecht geïnteresseerd.
Humoristisch
Grote toegankelijkheid – lage drempel dus."

Klaas Bauters - Coördinator Centrum Moeder en Baby - PZ Sint-Camillus vzw
"Wij kennen jou owv een nog lopende teamcoaching. Bij het eerste gesprek voelden we al onmiddellijk dat het klikte met jou: je kan goed luisteren, staat met je 2 voeten op de grond.
Ook doorheen het proces zijn we je blijven waarderen owv je aanpak: je
voelt dingen aan, legt er de vinger op, benoemt ze, durft confronteren.
Je houdt het proces goed in de hand, stuurt goed."

Katrien Bovy - CKG Klimop - vzw Koraal

Geef een reactie