Teamcoaching

Teamcoaching

Jullie willen met het team schitterende resultaten halen, door iedereen maximaal in te zetten op zijn sterktes. Of jullie wil als team innoveren. Teamcoaching brengt sterktes van individu en team in kaart, stelt doelen scherp en bouwt aan de weg om die doelen waar te maken. De coach moeit zich niet met de inhoud, maar focust op het proces, de communicatie en de samenwerking.

Conflictcoaching

Je wil een conflict in je organisatie of team duurzaam oplossen. In conflictcoaching ligt de nadruk niet op het bemiddelen, maar de coach maakt een constructieve dialoog mogelijk, zodat de betrokkenen zelf hun conflict kunnen oplossen.
We gaan niet op zoek naar dé schuldige, maar staan stil bij welke factoren hebben bijgedragen tot het conflict, hoe de betrokkenen het conflict kunnen oplossen en wat ze gaan doen om een dergelijk conflict te voorkomen in de toekomst.

“Wij kennen jou owv een nog lopende teamcoaching. Bij het eerste gesprek voelden we al onmiddellijk dat het klikte met jou: je kan goed luisteren, staat met je 2 voeten op de grond.
Ook doorheen het proces zijn we je blijven waarderen owv je aanpak: je
voelt dingen aan, legt er de vinger op, benoemt ze, durft confronteren.
Je houdt het proces goed in de hand, stuurt goed.”

Katrien Bovy – CKG Klimop – vzw Koraal

 

Geef een reactie