Coaching leidinggevenden

Individuele coaching

Je hebt specifieke vragen rond coachen en leidinggeven. Je wil meer halen uit jezelf en je medewerkers en zoekt een coach om je daarin te ondersteunen.
In de individuele coaching ontdek je jouw sterktes. Je krijgt jouw ambities scherp en bouwt aan de weg om die ambities waar te maken.
We tekenen samen een leertraject uit op maat van jouw specifieke vragen en leerbehoeften.

Leertraject Coachen en Leidinggeven

Je wilt je leidinggevenden maximale leerkansen bieden en wilt dit zeer efficiënt en gericht aanpakken. We ontwikkelen samen een leertraject rond coachen en leidinggeven op maat van hun leerbehoeften en jouw organisatie.

Het Leertraject Authentiek leiderschap is hier een voorbeeld van.

 

“Wat ik heel sterk aan je vond tijdens mijn persoonlijke sessies, was je brede kennis die je kon meegeven en de spontaniteit waarmee je dit deed. Je direct kunnen inspelen op vragen of problemen uit mijn dagelijkse praktijk, die jij dan eigenlijk niet kende, vond ik een grote troef. En de manier waarop je dit deed: met een open, respectvolle houding, niet vanuit een ‘ ik weet alles ‘ houding ; dat was voor mij een manier die mij op mijn gemak stelde, wat toch zeer belangrijk is in een individuele coaching.”

Ria Dhondt – Team verantwoordelijke cluster 2 – Focus vzw

 

Geef een reactie